Bär favoritkläder till vardags

I dag är utbudet av kläder och klädernas variationsmöjligheter större än någonsin tidigare i historien. Samtidigt verkar viljan att klä upp sig till vardags vara mindre än någonsin, då de flesta väljer jeans och t-shirt om man inte råkar ha ett jobb som kräver business casual. Att klä upp sig till vardags, eller att klä sig fint, kan dock göra under för självkänslan. Och att klä sig fint behöver inte betyda att man tar fram fracken eller balklänningen, bara att man ger sina kläder det där lilla extra.

Ett enkelt sätt att göra det kan vara att bära accessoarer. Istället för att bara ha klockan på armen kan man till exempel kombinera klockan med ett eller flera armband. Om man föredrar halsband, och har många halsband som man tycker om, behöver man inte nöja sig med att ha på sig bara ett halsband. Tar man på sig flera kan man med en enkel tröja och ett par enkla jeans ändå få till en snygg och trendig stil som gör vardagen lite mer glänsande – bokstavligen. Man behöver inte vara rädd för att smyckena är för pråliga – kontrasten mellan ett strassmycke och vardagsplagg som jeans och t-shirt ger ett sofistikerat intryck snarare än att det ser ut som ett stilbrott. Accessoarer behöver dock inte bara vara smycken – en sjal, en hatt eller ett par handskar kan få din outfit att se betydligt mer exklusiv ut. Ett tips för att variera sin stil ytterligare är att använda accessoarer och kläder på annorlunda sätt; man kan till exempel använda en sjal som ett bälte eller en lång kjol som en klänning.portrait-597173_960_720

Ett annat sätt att få in lite bling i vardagen, samtidigt som man får större användning för plaggen i sin garderob, är att plocka fram sina glittriga och paljettdekorerade plagg. Dessa brukar annars bara få komma fram till jul- eller nyårsfester, men ett par glittriga strumpbyxor eller en kofta med paljetter kan göra vilken vardag som helst om året bättre.

Om du känner att du behöver pengar för att uppgradera din basgarderob, antingen för att du har tröttnat på kläderna eller för att du vill ha plagg av bättre kvalitet som kan få dig att känna dig extra snygg till vardags, kan en bra idé vara att sälja guld till Guldbrev.se. Leta igenom smyckeskrin och lådor efter sådant som du inte använder, så kan du använda pengarna till att köpa ett nytt favoritplagg istället.