Favorit: Mitt företag

Mitt företag är så mycket mer än bara ett jobb och en inkomstkälla – det är både ett jobb och mitt stora intresse. Arbetslivet har aldrig varit så roligt som nu när jag driver eget företag och är min egen boss. Så jag får väl säga att mitt företag är min ”favoritsak”.

Så startade jag mitt företag

Mitt stora intresse är träning och fitness. En dag beslutade jag mig för att bli min egen. För att bredda möjligheterna att lyckas som egenföretagare, så startade jag både en blogg, webbshop samt erbjuder coachning i Stockholm. En bra kombo. Min blogg och webbshop byggde jag upp under tiden som jag jobbade som idrottslärare. När jag började få inkomst på sajterna gick jag ner i procent. Samtidigt började coachningsjobben också att komma.

Driva företag

Coronapandemin har varit jobbig för mig, då coachningsjobben minskat markant. Att coacha andra till bättre hälsa och att gå ner i vikt är det roligaste jag vet. Det är också den stora inkomstkällan för mig. Men nu ser jag att det faktiskt vänder lite. För mig var det aldrig tal om att ge upp, utan jag beslutade mig för att klara krisen. Jag märker också att ju mer jag marknadsför mig, desto fler kunder får jag. Så för att fixa krisen har jag tagit ett fördelaktigt företagslån hos Qred, då tar vi ”oss” – jag och företaget – igenom krisen och satsar samtidigt framåt.

Mina tips

Om du drömmer om att driva eget företag skulle jag råda dig att börja bygga upp ditt företag idag, steg för steg. Vare sig du vill tjäna pengar på bloggar, ha ett hunddagis eller starta ett bilmärke: börja idag. Arbeta med företaget ett par timmar i veckan. Det som skiljer dem som lyckas och misslyckas är nästan alltid om de vågar försöka och är villiga att lägga ner all tid som krävs.